Petlas zimske gume

Turski broj 1 u proizvodnji guma - od aviona do automobila.

2016
|
9. listopada 2018.
Petlas - automobilske gumePetlas - traktorske gumePetlas - kombi gumePetlas - kamionske gumePetlas - avionske gumePetlas - 4x4 gume
Petlas - automobilske gume
Petlas - traktorske gume
Petlas - kombi gume
Petlas - kamionske gume
Petlas - avionske gume
Petlas - 4x4 gume

PETLAS: Najveći Turski proizvođač guma

Petlas - tvornica guma osnovana je 1976 na jugoistoku Turske ,a početna i tada primarna svrha bila je proizvodnja guma za borbene zrakoplove turskog ratnog zrakoplovstva.

Jedna je najvećih kompanija u Turskoj I jedna je od lidera u proizvodnji guma u svijetu. Glavni proizvodi Kompanije koji nose “Petlas” I “Starmax” brend su u jednoj reči: proizvodnja svih vrsta guma. Asortiman guma je veliki, iznosi preko 890 pozicija raznoraznih guma sa stalnim uvećanjem broja I proširenja asortimana.

Sve pozicije iz asortimana su dostupne, što je veliko zadovoljstvo svih korisnika guma, a time PETLAS pokazuje ogromnu moć I potencijal proizvodnje.

Petlas proizvodi gume za osobna vozila, laka teretna vozila i kamione, off road gume, gume koje se koriste za poljoprivredna, industrijska, i građevinska vozila, te gume zrakoplova. Od 1976 do danas PETLAS je izrastao u jednu od  vodećih Turskih kompanija u oblasti proizvodnje i izvoza,  i u najveću kompaniju za proizvidnju GUMA. 

Petlas ima ISO 9001 certifikat kvalitete i AQAP-110 industrijske kvaliteteCertificate, što znači da ispunjava zahtjevne kriterije koje pred prozivođača stavlja EU, te kao takav PETLAS je prisutan na svim tržištima EU i šire. 

petlas u brojkama

Kompanija izvozi u gotovo stotinu zemalja svijeta, a ima veliku i stabilnu distribucijsku mrežu na tržištu guma.

Petlas ima konstantnu stopu rasta i osigurava svoje mjesto na međunarodnim tržištima kvalitetom i proizvodnji usmjerenoj ka zadovoljenju potreba kupaca.

Marka primjenjuje tzv. politiku "Total Quality Management" gdje je kvaliteta najbitnija, i u proizvodnji, i u odnosima sa zaposlenicima ili poslovnim partnerima.

Akcija u GUMA M

GUMA M nudi Petlas gume po povoljnim cijenama u akciji od 20% za tržište BiH.

Gume za Vaš automobil, kamion, kombi,suv ili poljoprivredno vozilo pronađite u GUMA M centrima u Mostaru, Sarajevu, Tuzli i Gradišci.

Odaberite gume za svoje vozilo na www.cijenaguma.ba ili pozivom na bespatni telefon 0800 88 88 0.

 

klima 2019