Novi Dacia Duster

Od sada s još bogatijom opremom

4888
|
10. studenog 2017.
Novi Dacia DusterNovi Dacia DusterNovi Dacia DusterNovi Dacia DusterNovi Dacia DusterNovi Dacia DusterNovi Dacia DusterNovi Dacia DusterNovi Dacia DusterNovi Dacia Duster
Novi Dacia Duster
Novi Dacia Duster
Novi Dacia Duster
Novi Dacia Duster
Novi Dacia Duster
Novi Dacia Duster
Novi Dacia Duster
Novi Dacia Duster
Novi Dacia Duster
Novi Dacia Duster

Od 7.11. startala je prodaja Nove Dacije Duster na zapadno-europskom tržištu. Najnovija verzija markantnog SUV-a marke dolazi s povoljnom cijenom kao prethodnik, a s obzirom na poboljšanu specifikaciju opreme Novi Duster nastavlja očaravati s nenadmašnom vrijednosti za novac, unatoč opsežnom remontu modela.

Dusterova neponovljiva DNK je itekako prepoznatljiva, ali njegov vanjski dizajn potpuno je revidiran kako bi mu pružio još snažniji stav. Unutra, promjene su vidljive na prvi pogled, uključujući potpuno novu ploču s instrumentima, nova sjedala, novu središnju konzolu i ukupno podignutu kvalitetu završne obrade materija, a sve u cilju kako bi se putnicima pružila bolja udobnost i jednostavnost korištenja. Više nego ikad, Duster se ističe kao zaista svestran SUV, koji je još više prilagođen svakodnevnom korištenju zahvaljujući novoj i tehnološki naprednoj opremi.

U zavisnosti od tržišta na izboru su četiri razine opreme: Duster, Essentiel, Confort i Prestige. Pored bogate serijske opreme, kupci Dustera će imati prošireniji konfigurator kako bi racionalno specificirali i personalizirali svoj odabrani model. Na segment opremanja vozila visokotehnološkom opremom Dacia kao marka konstatno upozorava, budući da većina kupaca konkurentskih marki bira opremu koju uglavnom ne koristi ili je čak ne zna iskoristiti na adekvatan način.

Naime, Novi Duster će se moći oplemeniti Multiview stražnjom kamerom za parkiranje, potpuno novom opcijom ulaska u vozilo i paljenja bez ključa, sistemom za upozorenje na vozila u mrtvom uglu, automatskim klima uređajem ili automatskim svjetlima. U pojedinim paketima opreme standard će biti multimedijalni uređaj Media Nav posljednje generacije sa 7-inčnom dijagonalom, 17-inče aluminijske felge, dok će verzije sa 4x4 pogonom biti obogaćane sa sistemom Hill Descent Control za lakše savladavanje off-road vožnje na nizbrdici.

Novi Dacia Duster na bosanskohercegovačko tržište s nestrpljenjem stiže početkom iduće godine, kada će biti u potpunosti poznate cijene i oprema.