UNIROYAL GUME

Najbolja kišna guma na tržištu!

14877
|
8. svibnja 2019.
Najbolja kišna guma na tržištu!

Zašto kupiti Uniroyal gume?

Ako ne pratite brzi razvoj tehnologije guma, što većina ljudi nije, teško je znati odabrati prave gume. Uostalom, neiskusnom oku sve gume manje više izgledaju prilično slično. Da stvar bude gora, izbor nove gume često se događa u stresnom trenutku kao što je pucanje gume, prometne nesreće ili kada shvatite da je prošla sezona zimske ili ljetne gume, te da Vaše gume više nisu prikladne ili su istrošene. 

Dakle, kada dođe trenutak, zašto kupiti Uniroyal gume? Siguran izbor.

Budući da je Uniroyal prvi izumio kišnu gumu 1969.godine, on je nastavio razvijati svoj ugled kao stručnjaka za kišu. Profesionalci iz Uniroyala su fascinirani raznim vremenskim uvjetima, kao i njihovim utjecajima na vožnju, pa su svoj rad na razvoju guma podredili tome da Vaše putovanje učine sigurnim na cesti u svakom trenutku - čak i kada su uvjeti na cesti mokri.

Povijest Uniroyala - Prilagođen Vašim potrebama

Uniroyalov asortiman guma ispunjava svačije pojedine potrebe. Dakle, bez obzira na vrstu vozila kojeg vozite, gdje vozite i kako vozite, Uniroyal će imati gumu koja Vam odgovara. Gume su u rasponu od 13 do 21 inča promjer naplatka i širine od 145mm do 295mm. RainSport3 je idealna ljetna guma za sportske automobile. Snow Max 2 je savršena zimska guma, dok SUV vozači ne mogu pogriješiti s Rallye 4x4 street. Ako ipak želite gume za sve vremenske uvjete, imamo AllSeasonExpert. Bez obzira na vrijeme i uvijete koji Vas pogode na cesti, Uniroyal će osigurati da uživate u svakom putovanju.

Asortiman guma - Najnovija tehnologija

Tehnologija i inovacija uvijek su igrali ključnu ulogu u Uniroyalovom poslovanju. Podvrgnut je neprekinutom nizu razvoja od najranijih dana davne 1868. godine. Sin osnivača Oscar Englebert Jr., bio je istinski poduzetnik-vizionar i njegova predanost izumima ostaje dio DNK Uniroyal-a. Stalnim poboljšanjem svojih proizvoda, teže ispuniti još jedanu ambiciju - povećati Vaš užitak u vožnji.

 

Vrijednosti i prošlost

Možemo se osvrnuti s ponosom na bogatu povijest inovacija, od kojih se jedan posebno ističe, te je napravio razliku za sigurnost i užitak u vožnji po mokrom - Shark Skin Tehnologija. Korištenjem biometrije, dizajneri su replicirali raspršivanje vode kod morskih pasa, te napravili gumu s iznimnim svojstvima na vlažnim vremenskim okolnostima.

 

Shark Skin Tehnologija

Istraživački centar je u neumornom okruženju u kojem inženjeri i dizajneri stalno rade na novim idejama. Njihova predanost kontinuiranom poboljšanju je zarazna, a svakim novim modelom gume, njihov trud je nagrađen.
Pošto je dio Continental grupe, Uniroyal koristi iskustva i stručnosti inženjera u Hannoveru, kao i više od 1000 znanstvenika, programera i inženjera koji rade diljem Europe i SAD-a. Također koristi odjel istraživanja i razvoja, na periferiji Hannovera, sa poznatom testnom stazom - Contidrom.

 unir

Vrijednost za novac

Usredotočeni su na kvalitetu u cijelom proizvodnom procesu, koristeći vrhunske spojeve i napredne materijale. Tijekom razvoja prate i temeljito ispituju svaki aspekt izgradnje gumama.
Nisu samo testirali fizičku izvedbu guma u različitim uvjetima, nego i njihovu snagu i trošenje guma tijekom vremena. Njihova trajnost igra važnu ulogu dajući vam veliku vrijednost za Vaš novac. Što duže Vaše gume traju, rjeđe ćete ih morati mijenjati, te što je bolje raspoređen pritisak u njima veća će biti energetska učinkovitost, tj. manja potrošnja goriva.

Budući da je dio Continental grupe, Uniroyal ima mnoge koristi, što znači da je optimizirao svoje procese, što je dovelo do uštede troškova koje može prenijeti na Vas.

 
Inovativan dizajn

Gume nisu samo odličnih performansi, nego i izgledaju odlično. To je zato što su izvrsno dizajnirane. Svaki utor ima svrhu. Svaka značajka je studiozno izmjerena. Svaki spoj je usavršen. Ova razina detalja je cijenjena od strane dizajnerskog svijeta. Uniroyal je ponosan što je osvojio nagrade kao što su "Red Dot" nagradu za dizajn proizvoda i "iF Design" nagradu 2014.godine.

GUMA M je generalni uvoznik i distributer Uniroyal guma za Bosnu i Hercegovinu. Potražite ih u GUMA M centrima u Mostaru, Sarajevu ,Tuzli i Banja Luci, te  kod bolje opremljenih vulkanizera u Vašem gradu. Cijenu i dostupnost Uniroyal guma za Vaše vozilo provjerite na našem Web Shopu: www.cijenaguma.ba kao i putem našeg besplatnog info telefona 0800 88 88 0.
Saznajte više o Uniroyal gumama na www.uniroyal.ba

 

klima 2019